Torta
Počela sam razmišljati koji kolač ću ispeći Evi za rođendan ili za Božić pa svakih par dana vježbam:) Iako je ovo ružno i izazovno vrijeme, nema druženja ni prijatelja, ali mi znamo sve i sami pojesti:) Bez glutena, mlijeka, jaja, orašastog.
Nedjelja poslije ručka zaslađena je ovom tortom koju sam iskombinirala spajajući par recepata. I nema veće sreće kad ne moram vikati "Vid ti to ne smiješ"..ma jedite djeco. Umjesto šećera u podlozi su datulje, a u pudingu kokosov šećer.
I da se razumijemo, baš je teško složiti nešto što je stvarno fino, da lijepo izgleda, da nema indijskog oraščića, da svi uživamo u kolaču..ali se može.
Podloga
Datulje namoćene u vodi i izblendane
Malo izmrvljenog keksa
Veganski margarin
Rižin pops
Krema od čokolade
Kokosovo mlijeko tvrdo
Ukuhana čokolada i kakao
Žlica agar agar i škroba
Krema od vanilije
Puding od vanilije kuhan na rižinom mlijeku
Žlica agar agar
Ohlađeno i smazano
Primjedbe
Objavi komentar