Meksičko,a domaće

Za početak tjedna jedan meksički ručak, a domaći.. Tortilje sam radila sama i skoro smo ih s
ve pojeli prije nego sam ih napunila jer su super, a mesa i povrća za napunit tortilju sam napravila stvarno puno pa smo imali i za jesti žlicom:) 350 g brašna 250 g tople vode 2 žlice ulja Zamjesiti i ostaviti da malo odstoji, a nakon pola sata valjati do debljine koju želite. Meni je ispalo 5 komada tankih lijepih. Posipajte brašnom i pecite u tavici kratko - početi ce dobivati mjehuriće i brzo su gotove. Piletinu sam narezala na komadice i dinstala na luku dok piletina nije pobjelila, dodala crvenu, žutu i zelenu svježu papriku, konzervu graha, konzervu kukuruza, pelate rajčice i sve se dinstalo i kuhalo oko pola sata da se sve prožme. Soli i papra po želji, a ljutinu ćemo pričekati još koju godinu. Sve je to super kad prilagodiš hranu i kad vidiš koliko kupovne tortilje imaju "gluposti" u sebi, samo za sve treba dosta vremena. Ali bar znaš što jedeš..

Primjedbe

Popularni postovi