Torta od malina i pudinga
Baki je bio rođendan, a i mi alergičari bi papali tortu.
Fino, jednostavno, bez jaja, mlijeka i orašastih plodova, savršena za jednu ovakvu nedjelju.
Biskvit
1 banana
50 g datulja
Žlica kokosovog ulja
120 g brašna
80 ml biljnog mlijeka
Malo vanilije
Žlica pp
Vanilin šećer
Izblendati banane i datulje pa dodati ostalo, odvojiti na dva dijela i ispeći na 180 pola sata, dva puta da budu 2 kore.
Krema 1
Pola litre vode
Pola litre biljnog mlijeka
2 pudinga od vanilije
Skuhati, kad je kuhano dodati kokosovo mlijeko koje sam držala u hladnjaku pa sam izmiksala tvrđi dio i dodala u puding
Krema 2
Smrznute maline skuhati, dodati šećer, malo vode 1 puding da se zgusne.
Slagati biskvit, krema 1 i krema 2 i biskvit pa na kraju kremom od pudinga završiti.
Ukrasiti po želji.
Fino, jednostavno, bez jaja, mlijeka i orašastih plodova, savršena za jednu ovakvu nedjelju.
Biskvit
1 banana
50 g datulja
Žlica kokosovog ulja
120 g brašna
80 ml biljnog mlijeka
Malo vanilije
Žlica pp
Vanilin šećer
Izblendati banane i datulje pa dodati ostalo, odvojiti na dva dijela i ispeći na 180 pola sata, dva puta da budu 2 kore.
Krema 1
Pola litre vode
Pola litre biljnog mlijeka
2 pudinga od vanilije
Skuhati, kad je kuhano dodati kokosovo mlijeko koje sam držala u hladnjaku pa sam izmiksala tvrđi dio i dodala u puding
Krema 2
Smrznute maline skuhati, dodati šećer, malo vode 1 puding da se zgusne.
Slagati biskvit, krema 1 i krema 2 i biskvit pa na kraju kremom od pudinga završiti.
Ukrasiti po želji.
Primjedbe
Objavi komentar